Papirutgaven i ny drakt - hva mener du?

GJØR OSS BEDRE: Laagendalspostens ansatte er nysgjerrig på hva du mener om oss og håper du svarer på årets undersøkelse som dere abonnenter skal ha mottatt nylig.

GJØR OSS BEDRE: Laagendalspostens ansatte er nysgjerrig på hva du mener om oss og håper du svarer på årets undersøkelse som dere abonnenter skal ha mottatt nylig. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

MeningerHvem har lyst til å sitte helt stille og bare observere at alt annet endrer seg? Å, joda. Selvsagt kan det være fristende av og til å hoppe av karusellen når tempoet og stresset bare øker. Men hadde mine gode kolleger her i Laagendalsposten og jeg selv svart ja på dette spørsmålet, da hadde vi vært på feil hylle i arbeidslivet!

Isteden mener jeg vi er priviligerte som arbeider i en bransje hvor det absolutt ikke handler om å snu bunken dag etter dag. Det som fungerte i går, fungerer muligens kanskje i dag, men i hvert fall ikke i morgen. Undersøkelser fra internasjonale selskaper viser at det er få andre bransjer hvor digitaliseringen har skapt så store bølger som i mediebransjen. Det skal heldigvis skje mye mer. Hvorfor? Jo, fordi vi mennesker er i forandring på grunn av de teknologiske fremskrittene.

Selv har jeg har vært i Laagendalsposten i 17 år.  Skal jeg være dønn ærlig og komme med et par-tre erkjennelser, så har det aldri vært mer krevende, spennende og gøy å få være lokalavis-redaktør. Det kommer av tempoet og mulighetene.

Enkelt og greit -  vi må forandre oss hvis vi skal få bety noe i dere leseres hverdag. Forhåpentlig opplever du grepene vi gjør er stort sett til det bedre, og i dag har vi kommet til en ny milepæl i Laagendalspostens historie.

Utviklingen de siste årene har stort sett handlet om hva vi må gjøre digitalt, men i dag er det vår kjære papiravis som får et ansiktsløft. Vi skifter design etter vel fem år med dagens uttrykk. Forhåpentlig opplever du ikke endringene som veldig radikale. Det er litt andre farger, og litt andre skrifttyper på titler. Vi har derimot ikke endret på rytmen i papirutgaven. Det betyr at du finner meninger først, deretter nyheter, kultur, sport, folk, radio- og tv-sider og ikke minst været og Brita på sistesiden. Vi ønsker jo fortsatt at den skal være lett gjenkjennelig.  

Den røde tråden er jo behovet for de gode, lokale historiene.

Det blir i vår hverdag selvsagt mye fokus på behovet for utvikling, men selve grunnoppskriften er den samme. Den røde tråden fra da Laagendalsposten ble etablert i 1903 til i dag er jo behovet for de gode, lokale historiene. Det skaper identitet og stolthet. Det er fascinerende å lese denne uka her at Mark Zuckerberg nå skal la lokale nyheter skinne i din nyhetsfeed på Facebook. Det er enda en bekreftelse på de nære nyheter er viktige for oss. 

Vi er derfor svært opptatt av hva du mener om oss. I disse dager har dere abonnenter mottatt en e-post fra oss hvor dere blir bedt om å vurdere oss. I fjor svarte ca 950 av dere på undersøkelsen. Det er vi dypt takknemlig for, og håper du også bidrar nå til å gjøre oss enda bedre.

På forhånd tusen takk!

Jørn Steinmoen

Ansvarlig redaktør i Laagendalsposten

Her kan du lese papirutgaven i elektronisk utgave!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags