Ut i hundre uke 9!

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vi i Miljøpartiet De Grønne vil ha mer liv og røre i Kongsberg inkl. tettsteder.
Tenk om vi kunne finne fram matlysten og oppleve sosial hygge med familie og venner på restauranter i Kongsberg sentrum i årets første «Spis for 100,-», en hel uke til ende fra f.eks. mandag 17 – søndag 23. februar?

Vi kunne spist oss gjennom byen!

Tenk om vi kunne sette av den uken, avtalt med familie, venner, kolleger, naboer og kjente og blitt med når restaurantene serverer herlige smaker for kun en hundrings.
Konseptet «Ut i hundre uka» eller «Spis for 100,-», blir mer og mer populært i den ene byen etter den andre i Norge.

Så hvorfor henger Kongsberg etter?

Vil ikke Kongsbergs restauranter, kafé og barer at folk skal få muligheten til å oppdage alle spisestedene som finnes i Kongsberg og samtidig fylle opp relativt tomme lokaler i februar og gi måltidsopplevelser og kanskje sørge for at man får et nytt favorittsted?

I grunnen, hvorfor stoppe der? Hva om kulturlivet også ble med i den uka? Kino for to for hundre kroner, konserter for hundre kroner osv. osv.

Det kunne vært en fin erstatning for Kongsbergmarken!

Mange byer har startet med "Middag for en hundrings" - deriblant i Tønsberg. Her spiser Håkon, Mikkel og Johan Gustav Lauritzen pizza på Pam's Garden i Tønsberg.

Mange byer har startet med "Middag for en hundrings" - deriblant i Tønsberg. Her spiser Håkon, Mikkel og Johan Gustav Lauritzen pizza på Pam's Garden i Tønsberg. Foto:

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags