Tilsvar til Kjell Gunnar Hoff (2)

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevIngenting er bedre en en saklig, åpen debatt , særlig i denne saken som berører så mange i Kongsbergs Kulturliv. Saken ble offentlig 9 dager før behandling i UKO.

Derfor er det litt underlig at Hoff sier: "Hadde ikke denne saken nådd Laagendalspostens spalter med trusselen om at de frivillige ved Musikkteateret ville trekke seg, hadde denne saken blitt tatt internt." Videre sier Hoff: "Kom det frem klare fordeler kunne vi eventuelt ha gått videre. Var det derimot klare ulemper, så regnet vi med at saken ville stoppe der."

Saksframlegget er omfattende. Og det peker på klare ulemper. Så klare ulemper at Rådmannen ikke anbefaler sammenslåing. Er dette nok til at Hoff vil "la saken stoppe der?" Vi håper det , slik at lag/ foreninger og Kulturskolen kan senke skuldrene.

Kongsberglistas leder påpeker i sitt siste innlegg at de frivillige må forholde seg til saken. Det mener vi at vi har gjort, men Hoff må gjerne presisere hvor de frivilliges usaklighet kommer inn. Punkter vi har uttalt oss om er forankret i kinostyrets eget notat i saksutredningen, samt rådmann/økonomisjefs vurderinger omkring risiko for kostnader ved et sammenslått foretak.

Kanskje Hoff kan legge fram tall på hva styrehonoraret koster KF Krona Kino?

Og videre, hvor stort antas styrehonoraret å bli, og hvem mener han skal faktureres for dette i et sammenslått foretak?


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags