Svar til Olav Stein Liavaag

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Som nyinnflyttet til Kongsberg fra Oslo vil jeg si det er enkelt å parkere i Kongsberg sentrum og skjønner ikke kritikken til Liavaag. Og betalingsautomaten på sentrene er enkel å forstå og har man lastet ned easy appen behøver man ikke tenke på betalingen.

På Stortorvet står man gratis den første timen og den neste timen koster vel mindre enn en kopp kaffe på senteret gjør, hvis man ønsker en pust i bakken. Og der har man kort gangavstand over gata til Biltema, og Mester Grønn ligger sentralt ved inngangspartiet. På senteret ellers er de fleste butikker man trenger. På Berjasenteret står man også gratis en time og her finner man det man trenger av matvarer og også blomster, apotek, Jysk og Fargeglad. På Kiwi Baneveien står man gratis så lenge man handler og der er også Bohus. Hva mer kan man forlange?

I Bussedalen, på Vestsiden finner man Coop der man står gratis en time, og vegg i vegg med Coop ligger polet, så da rekker man vel en tur innom der hvis man trenger noe. Kanskje rekker man også en tur innom Sørensen for å handle litt fisk, så vi kanskje får beholde vår fiskebutikk som så sårt trenger et bedre kundegrunnlag.

Jeg er veldig fornøyd med tilgjengeligheten og parkeringen vi har her i Kongsberg, og Jeg vil ønske Liavaag god tur rundt i omegn for å finne de forskjellige kjøpesentrene, og hvis han ikke kjører el-bil så bruker han vel mer i drivstoffutgifter enn det parkeringen i Kongsberg koster, hvis han står lenger enn gratistimen. Men det er en ting han burde tenke på, og det er at det viktig å bruke nærbutikkene våre, så vi ikke får en død by.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.