Arbeiderpartiet eller Senterpartiet i Rollag

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Torun A. Hoff, varaordførerkandidat for Arbeiderpartiet i Rollag, skriver i et leserinnlegg i Laagendalsposten 4. september 2019 hvorfor hun mener det er forskjell på Ap og Sp i Rollag.
Hun trekker fram tre eksempler:
Eksempel 1: «I desember 2016 foreslo Ap å flytte biblioteket til lokaler i minikjøpesenteret i Veggli, for å frigjøre lokaler for den kommunale hjemmetjenesten, men forslaget ble nedstemt»
Hoff nevner ikke at en slik flytting, etter administrasjonens beregninger, ville medføre investeringsutgifter på kr 1 959000,- og en årlig husleie på kr 380 000,- i året. Kommunens økonomiske situasjon pekte da og nå i retning av innsparinger. Investeringer i nytt bibliotek og nye årlige kostnader var derfor ikke politisk forsvarlig.
Eksempel 2 «På Veggli skole står det skolemoduler ---. Det ble på et tidspunkt vedtatt, imot Ap sine stemmer, at disse skulle fjernes før skolestart i august 2019.»
Til budsjettbehandlingen i 2017 foreslo H og Sp at modulene skulle fjernes innen skolestart 2019. Et enstemmig kommunestyre stemte for forslaget. Arbeiderpartiet stemt absolutt ikke imot.
 

Litt historie: Arbeiderpartiet ivret i sin tid for nedleggelse av Rollag skole. Hvorfor tok ikke Ap seg tid den gangen til å utsette skolenedleggelsen? Tiden kunne vært benyttet til utbygging av Veggli skole. Den lange diskusjonen om moduler vil en da vært spart for.
Eksempel 3: « Fra 5 til 3 hele stillinger på Bygdeheimen.»
Påstanden faller på sin egen urimelighet.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags