Bommen hadde blitt stående uten FrP

Leontine Zakariassen og Mary-Ann Tabrizi

Leontine Zakariassen og Mary-Ann Tabrizi Foto:

Av
DEL

LeserbrevEtter den gledelige nyheten Samferdselsminister Jon Georg Dale kom med angående bommen på Meheia har det vært flere som har kommet på banen som ser ut til å ønske å ta æren for flyttingen, men bommen ville blitt stående bom fast hadde det ikke vært for oss i Kongsberg FrP som har jobbet opp mot Samferdselsdepartementet, samtidig har vi hatt ett veldig godt samarbeid lokalt med både KL og Sp, som selv har jobbet opp mot sine representanter. Selv har vi i Kongsberg FrP hatt flere møter med Departementet, Stortingsrepresentanter og Fylkesleder for Viken FrP og også benyttet enhver anledning til å ta opp bommens plassering med alle aktører og kontakter innad i FrP.

Vårt forslag er forøvrig at bomringen IKKE settes opp før den er klar på fylkesgrensa mot Notodden, selvfølgelig skulle vi sett at hele bommen ble fjernet og ikke satt opp nytt, men slik det er i demokratiet er det kun FrP som ønsker å bygge vei helt uten bompenger.

Dersom bomringen først skulle Meheia i en kortere periode, vil FrP ved første mulige anledning, foreslå at beboerne får dekket disse utgiftene gjennom at kommunen dekker disse passeringene, da vil vi også se hvilke partier som faktisk er på Meheias innbyggere sin side. Hvis partiene i kommunestyret i Kongsberg er villig til å gjøre noe, må vi alle gå sammen for å følge løsningen til FrP dersom det blir aktuelt og da kommer sannhetens time, hvem som faktisk støtter bomring og ikke. Vi synes det er håpløst å utsette en del av byen vår for å være melkeku. Vi regner med at dette kan dekkes fra fondet i kommunen i den tid det eventuelt skulle bli nødvendig.

Vi er hellig overbevist om at det betyr noe med et sterkt FrP i kommunen, som jobber for alle innbyggerne til enhver tid. Som ombudsmenn - og kvinner skal vi være tilgjengelig for dere. Aksjonsgruppen og FrP har vært på møter for å få denne fjernet og vi klarte det.


Mary-Ann Tabrizi
Ordførerkandidat

Leontine Zakariassen
3. kandidat

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags