Intet bomsvar på Meheia

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevSamferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) har ifølge Lp levert et svar til Trygve Vedum (Sp) om mulighetene for flytting av bommen på Meheia. Intet svar er også et svar, eller kanskje «God dag mann ... Økseskaft» er en vel så treffende beskrivelse av Dale sitt svar.

Dale er i dialog med Vegvesenet, men har intet å komme med på nåværende tidspunkt. Denne dialogen har nå pågått nokså lenge. Dale vil imidlertid orientere Stortinget ved en passende mulighet, vegen åpner ikke før i februar 2020. Dette betyr i klartekst følgende; Det kommer ikke noe svar før kommunevalget. Siden det ikke gjør det, vil svaret være negativt når det omsider kommer. Hadde tanken til Dale vært at svaret skulle munne ut i en flytting, ville selvsagt dette blitt fortalt før valget.

Det må være slitsomt å skulle fronte Frp lokalt, når en ikke kan klare en så liten sak på sentralt hold. Dersom det hadde vært umulig å flytte bommen uten et Stortingsvedtak, så hadde Dale sagt dette og flyttet saken dit. Det er altså ingen andre enn Dale og Frp som hindrer flytting av bommen på Meheia.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags