Per Gustavsen innlegg. En studie i trakassering.

Av
DEL

LeserbrevPer Gustavsen skjelte ut Kjell Gunnar Hoff i lørdagens Lp. Et innlegg i valgkampen? Vel, i siste setning ønsker han velkommen til høstens valg. Det er altså et innlegg i valgkampen.

Men, han leverer ikke ett eneste politisk argument. Han tar derimot utgangspunkt i en artikkel i TU, som fremstiller Kongsberglista på helt feilaktig måte, noe TU i ettertid har beklaget på det sterkeste. Feil nr. 1.

Deretter fortsetter han med å påstå at Hoff smykker seg med lånte fjær i debatten om gruveåsen for å høste politisk gevinst. Hoffs engasjement er forsvart av andre talsmenn for bevaring av fortidsminnene. Feil nr. 2.

Så kommer Gustavsen med en serie påstander og beskyldninger av personlig karakter. Hva nå slikt måtte ha i Lp å gjøre. Men hensikten er helt tydelig. Gustavsen er på personjakt. K.G.Hoff skal tas.

Per Gustavsen burde ta seg et lynkurs i statsvitenskap, nærmere bestemt den delen som behandler lokalpolitikk, for hva er egentlig realitetene?

Hoff er leder av Kongsbergs største parti, og varaordfører. Vi er midt inne i en valgkamp, og han viser fram initiativ som politiker i en rekke saker. Det beskriver Gustavsen som et forsøk på å høste politisk gevinst.

Javel ja. En politiker som prøver å drive politikk! En politiker som fronter det politiske parti han er leder for i en valgkamp, ved åpenlyst å ta fram saker de vil arbeide med! Hvor skal dette ende?

Tja. Per, du spiller i orkester, og venter vel ikke å bli kritisert fordi du tar med deg det instrumentet du spiller på? Hoff er en meget engasjert politiker, og har selvsagt som plikt å fronte partiet han leder, noe annet ville vært uforståelig.

Men dette liker ikke du, av personlige grunner, og bruker Lp for å sverte noen du ikke liker. At du ikke skjønner hvor ille det er å smøre skitt ut i spaltene, kan jeg forstå. Men at Lp åpner sine spalter for denne type skittkampanjer, er vanskeligere å forstå. Men agendaen er åpenbart å ramme Kjell Gunnar Hoff og det partiet han fronter. Dette burde ikke Lp tillate skjer på denne måten.

Vi i Kongsberglista har bestemt oss for å drøfte sak.

Per Gustavsen burde forsøke å finne noen logiske politiske argumenter siden han han har valgt å ta del i valgkampen. Klarer han ikke det, anbefaler jeg at han for fremtiden holder seg til saksofonen og lar pennen hvile. Det vil vi alle ha mer utbytte av.

Gunnar Sembsmoen

Kommunestyrerepresentant Kongsberglista

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags