4 nye år med Kari Anne

Av
DEL

LeserbrevFor fire år siden hadde Lp glemt Sp sin politiske plassering når de spekulerte i hvem som kunne bli ny ordfører. De hadde ikke kunnet se for seg Sp sin Kari Anne Sand som Kongsberg sin fremste talsmann.

Kari Anne Sand blei valgt til ordfører. Hun har i denne fireårsperioden gjort en god jobb for kommunen og ingen ser ut til å kunne vippe henne ut av stolen, hva gjelder folkelig oppslutning. Hun er godt likt og respektert i flere leire

Som Lp har vært inne på må det forhandles etter et valg. Dette selvsagt fordi ingen partier får rent flertall. Det ser ut til at heller ikke to partier kan få flertall. Det må altså som sist bygges en breiere allianse. Kongsberg synes nå å ha tre-fire store partier og noen flere små. Det som imidlertid er sikkert er at Sp med sin politiske plassering har den mulighet at en kan se seg om i flere retninger.

Dette borger for at Kari Anne Sand vil bli gjenvalgt. Men i politikken er at ingen ting sikkert før det er skrevet i stein. Det gjelder derfor en ting De som ønsker Kari Anne gjenvalgt må bruke Sp sin liste. En kan selvsagt gi henne en slenger på en annen liste , men det har ikke samme virkning.

Denne gangen bør en bruke Sp sin liste. Gjør som stadig flere gjør - stem Sp.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags