Kvalitet fremfor kvantitet!

Helge Evju og Simen Murud

Helge Evju og Simen Murud Foto:

Av
DEL

LeserbrevAlle barn har rett til å gå på grunnskolen i kommunen hvor de bor, og å drifte denne skolen er en av de viktigste oppgavene en kommune har. Da har også politikerne et stort ansvar med å få tilrettelagt for at alle elever skal lykkes og at alle elever skal trives. Kongsberg Høyre ønsker dermed å ha et fokus på kvalitet i skolen.

Det er derfor Kongsberg Høyre blant annet går til valg på å få mer tilpasset undervisning i skolen, slik at alle elever får den hjelpen de trenger. Da kan de som lengter etter utfordringer i skolen få litt mer utfordrende oppgaver, mens de som ikke føler seg helt stødige i faget kan få oppgaver mer tilrettelagt for dem. På den måten kan alle elever få oppgaver som både er en utfordring, men som man samtidig klarer å løse og lærer noe av. Slik gjør vi skolen bedre, ved å satse på kvalitet og hver enkelt elev i stedet for å behandle alle elever som om de er helt like.

Vi er sikre på at hvis eleven føler en får noe ut av skolehverdagen sin, og lærer noe, så trives man på skolen. Det er derfor vårt svar ikke er mere skole, men heller å legge til rette for at innholdet i skolen skal bli enda bedre. Vårt svar er et fokus på kvalitet, ikke et fokus på kvantitet.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags