Stopp planene for hytteby ved Hoppestadvannet!

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.I en tid hvor det settes fokus på at fjellområder bygges ned, og områder med mulighet for friluftsliv og naturopplevelser blir borte, dukker det opp planer om å bygge ned et verdifullt turområde med to fine fiskevann sør for Hoppestadvannet. Konsekvensen blir at hyttefolk må kjøre bil til mer fjerntliggende områder for å komme på tur. Det får også konsekvenser for dyr- og fugleliv. Lyden av orreleik som vi hører helt på andre siden av Hoppestadvannet, blir borte, og andre fugler og dyr blir også fortrengt.

Nå har vi i flere år blitt plaget av bråk 7 dager i uka fra arbeid på en anleggsvei med unødvendig store naturinngrep. Vi tenkte at den skulle anlegges for å få fram tømmer. En grunneier som viser så lite forståelse for å ta vare på natur, må få klar beskjed om at dette ikke kan godkjennes.

Store områder i Hoppestad- og Fagerfjellområdet er allerede ødelagt av grunneiere som har mer fokus på økonomisk fortjeneste enn bevaring av natur som de har vært så heldige å ha eierskap til.

La oss nå i alle fall få bevare den naturen som er igjen i området.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.