Vestre Viken helseforetak

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Når mennesker med makt slutter å lytte på folk da er det på tide å bytte dem ut.

Jeg leser i konklusjonen fra arbeidsgruppen i Vestre Viken, som har evaluert pasientsikkerheten som følge av at akuttberedskapen ble flyttet, at alt "tyder på at pasientene har fått god og effektiv behandling"!

Jeg spør: Hvor har dere fått informasjonen fra? Har pasienter og pårørende blitt spurt? Hvordan tolker man "tyder på"? Er dere ikke sikre på det dere konkluderer med?

I Utviklingsplanen fram mot 2035 leser jeg bl.a. at det skal legges stor vekt på opplæring av pasientene og pårørende så vi kan bli bedre i stand til å helbrede oss selv og våre nærmeste. Er dette for å spare penger så dere muligens kan ansette flere direktører? Det ser ut som det er nødvendig.

Jeg har med stor forskrekkelse lest to rapporter om grunnforholdene på Brakerøya, der det nye sykehuset skal bygges. Det er av Dr.ing.Esben Jonsson og Mari Gisvold Garathun. Er dette opplysninger det helst ikke skal snakkes om? Kan Vestre Viken tilbakevise disse opplysningene som feilaktig? Hvis ikke blir det etter det jeg kan forstå et gedigent risikoprosjekt.

Jeg skjønner dere bare vil det beste for oss "vanlige folk", men noen ganger må jeg innrømme at jeg tviler. 

E.G.Aasen

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken