Åpen kveld i Tislegård barnehage

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Tislegård barnehage arrangerte for første gang åpen kveld. Barnehagen ønsket å vise hvordan de arbeider og håper å få fylt opp de plassene som fortsatt er ledige.

DEL

Hvorfor arrangerte dere åpen kveld?

– Vi ønsket å synliggjøre det gode arbeidet vi gjør i barnehagen, og vise hvordan vi jobber med det fysiske miljøet der vi legger til rette for lek og læring, forteller styrer Trude Abelsen.

– Vi satte fram eksempler på gode samlingsstunder og opplevelser med særpreg som gir barna nye impulser i leken, fortsetter hun.

– Ved å ha en åpen kveld ønsket vi å synliggjøre hvordan vi bruker voksenrollen på en bevisst måte. Vi har kreative og erfarne voksne som ivaretar barnas behov for stabilitet, trygghet og læring, og som ser hvert enkelt barn, sier Abelsen.

– Barnehagen ligger sentralt – særlig for alle dem som jobber i næringsparken – men det er kanskje ikke alle som vet at den finnes, så vi ønsket å synliggjøre barnehagens beliggenhet i byen, fortsetter hun.

Hvorfor skal foreldrene velge å ha barna sine i Tislegård barnehage?

– Fordi vi har erfarne medarbeidere, en sterk ledergruppe, og en personalgruppe som er i stadig utvikling. Sammen gir vi et tilbud av god kvalitet, forklarer Abelsen.

– Gjennom den gode organiseringer vi har, i avdelinger med faste voksne og barn, jobber vi strukturert og godt og er stolte av det tilbudet vi gir, avslutter hun.

LES OGSÅ:

 

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags