Huldraheimen Steinerbarnehage inviterer til julemarked

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MinLpHuldraheimen Steinerbarnehage ønsker alle velkommen til årets julemarked som foregår lørdag den 18. november kl. 09.30-13.30 i barnehagens lokaler på Skollenborg. Her finnes årets julegaver og aktiviteter for store og små.

Håndlagde produkter og musikkafé

Det er andre året på rad at Steinerbarnehagen arrangerer julemarked hvor de håper på å bringe litt førjulsstemning inn i adventstiden. På julemarkedet vil det være muligheter for å handle forskjellige håndlagde produkter som honning, strikka klær, leker i naturmateriale, julebakst, salver og såper.

Det vil også være mulighet for å kjøpe mat, kaker og vafler i kafeen – og som noe helt spesielt i år inviterer de alle musikkinteresserte til åpen jazzkafé. Her er det mulighet for å jamme sammen, så ta med et musikkinstrument og møt opp!

Ridning, lek og magisk eventyrstund

Som en del av julemarkedet vil det også være aktiviteter for barna denne dagen. Det vil være mulighet for å ri på barnehagens islandsheste på ridebane og oppleve en magisk eventyrstund i Eventyrhytta. Dessuten vil barnehagens store uteområde være åpent for lek og moro.

En barnehage med fokus på fri lek, sanseerfaringer og rytmer

Huldraheimen Steinerbarnehage er en privat barnehage som har eksistert i 10 år. Barnehagen har fem avdelinger og er beliggende på Skollenborg. Steinerpedagogikken har fokus på fri lek, sanseerfaringer og rytmer i hverdagen. Leker i naturmaterialer, hjemmelaget økologisk mat og nærhet til dyr er viktig, og er noe av det du kan se når du kommer til barnehagen.

Steinerbarnehagen håper at flere vil ta turen på årets julemarked; – Vi ønsker å nå ut til flere i Kongsberg og omegn, og håper at dette kan bli en førjulstradisjon som flere vil få med seg, sier pedagogisk leder Marte Stegarud.

I tillegg til årets julemarked, arrangerer Huldraheimen Steinerbarnehage også et vår- og loppemarked i mai hvert år.

Adresse for dagen er Grosvoldveien 144, 3619 Skollenborg.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags