Fikk medaljer for lang og tro tjeneste

Medaljemottakere sammen med styret i Flesberg Regnskapskontor. F.v.: Hellik Rindem, Arne Garaas , Trygve Aasen, Oddrun Hoffart Ulland, Jes Ole Baalerud.

Medaljemottakere sammen med styret i Flesberg Regnskapskontor. F.v.: Hellik Rindem, Arne Garaas , Trygve Aasen, Oddrun Hoffart Ulland, Jes Ole Baalerud. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Oddrun Hoffart Ulland og Trygve Aasen er tildelt Norges Vels medaljer for lang og tro tjeneste på Flesberg Regnskapskontor på Lampeland.

DEL

Begge har arbeidet ved Flesberg Regnskapskontor siden 1987, Trygve Aasen som daglig leder/autorisert regnskapsfører og Oddrun Hoffart Ulland som autorisert regnskapsfører. De har også begge sittet i Regnskapskontorets styre, Oddrun som de ansattes representant og Trygve som daglig leder.

Legg inn din tekst og bilde på www.minlp.no!

Flesberg Regnskapskontor ble startet som et enkeltmannsforetak i 1971 ved Olav Grønbu. Det var de tre daværende bondelag i Flesberg som var pådriverne da momsen ble innført. I 1987 ble det dannet et eget styret med utgangspunkt i bondelaga og det ble ansatt flere, deriblant ny daglig leder.

I dag har kontoret 7 personer ansatt på full tid og 2-3 på deltid. Kontoret fører mest regnskap for små og mellomstore bedrifter, både AS og enkeltmannsforetak.

Ut fra nåværende Rollag og Flesberg bondelag er det valgt et eget styre for Flesberg Regnskapskontor SA. Nåværende leder i styret, Jes Ole Baalerud, har sittet i styret i 30 år og vært leder det meste av tida.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel tildeler Medaljen for lang og tro tjeneste for å synliggjøre og hedre innsats i arbeidslivet. Medaljen er en unik og tradisjonsrik anerkjennelse til arbeidstakere med minst 30 år hos samme arbeidsgiver. I og med at stadig færre gjør en innsats for samme arbeidsgiver så lenge, henger det høyt å bli tildelt Medaljen. Et langvarig arbeidsforhold betyr også at arbeidsgiver har lagt til rette for et godt miljø og personlig utvikling.

 

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags