Påskeverksted for barnefamilier på Flesberg menighetshus

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Søndag 24. mars var det Påskeverksted for barnefamilier på Flesberg menighetshus.

DEL

Arrangørene var Flesberg bygdelag og Flesberg Menighetshus som ved dette gjentok suksessen med juleverksted før jul i fjor.

Vel 35 barn var påmeldt årets påskeverksted der det var åtte hobbystasjoner med ulike kreative og spennende ting man kunne lage.

Det var lagt ut maler med forslag og kun fantasien kunne sette en stopper for kreativ pynt i dag. Det var munter stemning og lett prat fra store og små.

Og de fleste var innom alle stasjonene de fire  timene verkstedet var oppe. Det var gratis vaffel, saft og kaffe til småsultne kunstnere.

Barna fikk også være med på en rebusjakt etter påskeegg. Ideen til hobbyverksted ble til før jul i fjor da styret i menighetshuset og bygdelaget ønsket å skape en sosial møteplass med fokus på kreativ formingsaktiviteter for barnefamilier. Mange har en veldig hektisk hverdag og ønsker seg slike arrangementer til å sette seg ned med barna.

Arrangørene ønsker at det skal bli en tradisjon i Flesberg med påske- og juleverksted med lav inngangssum for å inkludere alle. Det var derfor ekstra moro at Strikkestua sponset garn og det ble gitt tilskudd fra Frifondet, Flesberg sanitetsforening og Flesberg bygdekvinnelag.

Dette gjorde det mulig å investere slik at de kan fortsette å arrangere hobbyverksted i Flesberg.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags