Åpner for salg av brukte turklær

PLASS TIL MER: Klesstativet er klart for å ta imot turklær for salg.

PLASS TIL MER: Klesstativet er klart for å ta imot turklær for salg. Foto:

Av
DEL

Innsendt Kongsberg og Omegns Turistforening har en liten butikk sammen med kontoret i Hyttagata.
Her er det nå åpnet for videresalg av turklær for privatpersoner.

Mange sitter med turklær som de ikke lenger bruker. Kanskje har det blitt for stort eller for lite, kanskje var ikke behovet for den typen bukse eller jakke lenger til stede.
Da er det fint å ha et sted å selge det.

Mange forbrukere ønsker å kunne kjøpe brukt. Nettsider som finn.no og salgssider på Facebook har mye til salg, men det er ikke alltid like greit å finne tid der selger og kjøper kan møtes, prøve klær og sjekke de ut hjemme hos noen man ikke kjenner. Det kan jo være veldig greit å prøve jakka eller buksa før du kjøper den, så å sende via post kan bli dyrt om det er feil.

Vi håper at mange kan tenke seg denne måten å selge turklærne de ikke bruker lenger på, sier Ingunn Våer.
Målet er å gjøre det så enkelt som mulig. Ønsker du å selge, kommer du innom oss i Hyttegata i åpningstiden. Sammen merker og priser vi klærne. Selger bestemmer kjøpssummen, men KOT tar en liten del som betaling for tjenesten. Resten får selgeren om klærne blir solgt.

Som kjøper kan du komme inn å få se og prøve når det passer deg, innenfor åpningstiden. Vi vil også opprette i et album på facebooksiden vår, slik at man kan få en oversikt over hva vi har inne til enhver tid. Der vil størrelse, type og pris ligge ute for det vi får inn.

I første omgang er det kun snakk om turklær. Kanskje kan man utvide med turutstyr etter hvert?


Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags