Per Arne Dahl om håp og mot

KOMMER: Per Arne Dahl kommer til Kongsberg musikkteater 5. november.

KOMMER: Per Arne Dahl kommer til Kongsberg musikkteater 5. november. Foto:

Av

«Godt Liv – Hele Livet» er en kursserie i Kongsberg Musikkteater ned fokus på menneskeverd, helse og livskvalitet.

DEL

Kursserien er åpen for alle og er et samarbeid mellom alle menighetene i Kongsberg prosti, Tunsberg bispedømme og Kongsberg kommune. Mandag 5. november er temaet «Hvordan formidle håp og mot?» med tidligere biskop Per Arne Dahl.

– Per Arne Dahl er kjent som en dyktig skribent og foredragsholder, sier prost Roar Tønnessen.

– Et gjennomgående tema i hans formidling er livsmot, mening, relasjonsbygging og eksistens. Han har livslang erfaring fra arbeid med både mennesker og organisasjoner, fortsetter han.

Arrangementet finnr sted i Kongsberg musikkteater.

Per Arne Dahl har nylig gått av som biskop i Tunsberg bispedømme etter å ha vært biskop fra 2014 til 2018. Han er bosatt i Modum, og har vært engasjert i sjelesorg og kriser, og vært leder av institutt for sjelesorg og samlivssenteret på Modum Bad.

I tillegg til å være lærer ved Menighetsfakultetet i ti år har han har også arbeidet som sykehusprest og menighetsprest. Per Arne har skrevet en rekke bøker om tro, eksistens og relasjoner.

Han har vært mye engasjert i krisehåndtering, og var i flere år prest på Stortinget. I mer enn 20 år var han fast spaltist i Aftenposten Søndag sammen med tegneren Ulf Aas.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags