Det gode kameratskapet bevares

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Det er ikke så mange som har løpt så mye på Hvittingfoss stadion som disse kara her, og fortsatt var de særdeles gode på å stille seg opp for et lagbilde. Onsdag kveld møttes de på nye stadion.

Dette er altså mange av spillerne som var så gode på 70 og 80 tallet. De spilte i tredje divisjon og trakk på det meste 1200 tilskuere. Dessverre kunne ikke alle møte i dag, men ett helt lag pluss en reserve var ikke verst det heller da.

Noe av grunnen til at de lykkes så bra den gang er nok at de hadde et veldig godt kameratskap, og det var aldri snakk om å droppe treninger. Da skulle man i såfall være veldig syk.
Dette kameratskapet har de beholdt og møtes en gang i måneden for sosialt samvær og litt lek. Ja, de er noen år eldre nå, men fortsatt er konkurranseinstinktet inntakt og de har det gøy.

I kveld hadde de et par konkurranser med ball, hvor den ene gikk ut på å få ballen oppi en kasse, på færrest mulig spark.
Da fikk man se at de nok var noe rustne, men ballen havnet likevel for de fleste oppi kassa. Flere tøyde de litt flytende reglene og oppfinnsomheten var stor for enkelte. Dette ble slått ned på av dommer Odd Bjerknes, men avstraffelsen var ikke verre enn at de fikk et nytt forsøk.

Andre øvelsen var litt verre for enkelte. Da skulle de fra litt avstand sparke ballen i lufta og og komme så nærme som mulig ei kanne med spylevæske. (Mulig det var noe annet i kanna, men det ble ikke snakket om.) Med hofteoperasjoner, andre plager, og ikke fullt så gode bein som i gamledager spriket prestasjonene, men bestemann kom faktisk ganske nærme likevel.

Etter endt konkurranseøkt og inspeksjon av nye banen tok de turen ned til nye puben for god mat og kortspill. De hadde fått innvilga lengre åpningstid siden de mest sannsynlig måtte ta det ekstra med ro etter den knallharde økten det ble.


Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken