Sprek revy markerte skoleslutt

Av

Når det nærmer seg skoleslutt og sommerferie, har det i mange år vært vanlig at Hvittingfoss skole avslutter skoleåret med en skikkelig skolerevy. Dette året ble heller intet unntak, og torsdag kveld fremførte elever fra 6. – 10. klasse revyen Tidsbonanza, på Vittingen kulturhus.

DEL

InnsendtDet hele starter med en markering da den velkjente professor Drøvel planter et regnbueflagg i litt samme stil som da Neil Armstrong plantet det amerikanske flagget på månen i 1969. Flagget symboliserer fellesskap og friheten til selv å definere sin identitet, kjærlighet og seksualitet, og var en artig og flott markering.

Lattermuskler

Tidsbonanza fortsetter med mange forskjellige innslag av velkjente figurer, som ubåtkapteinen (Harald Heide Steen Jr.). Det kan nevnes at han svarte som vanlig ikke på et eneste spørsmål som journalisten spurte, og publikum var svært begeistret.

Sketsjen som mange har sett på tv hvor Hege Schøyens kropp blir påmontert både det ene og det andre for å forklare kvinnens utvikling, ble også ypperlig fremført av flinke skuespillere, og de i salen lo godt.

Nevner også grevinnen og hovmesteren som et nummer som virkelig slo an og som fikk trimmet lattermusklene på folket.

Tre fulle hus

I tillegg til sketsjer var det mye dans og musikk også, og et par av sangnumrene må sies var av den sorten som gjorde at hårene på kroppen reiste seg. Virkelig flott var det, og ingen tvil om at det fortsatt gror talenter i Hvittingfoss.

Alt i alt var det godt over tjue forskjellige numre, og det er imponerende hvor mange som virkelig tør å by på seg selv. Ikke minst lærerne som hadde fått en utfordring av elevene om å danse til Justin Timberlake sin låt, Sexy Back. De gjorde det med stil og skal ha honnør for at de tør.

Revyen trakk to fulle forestillinger og i tillegg var det fullsatt på generalprøven. Det betyr at omtrent 420 publikummere var innom og så forestillingene. I grunn ganske imponerende oppmøte for den lille bygda. 

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags