Snart på vei fra Hvittingfoss til Drømmeland med Peter Pan!

Peter Pan

Peter Pan Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtDet spises og fnises i krokene. Her er ei fjær - og ei til der. I den store salen i Vittingen kulturhus øves det iherdig på dans og replikker og alle de forvunnede guttene er på plass, i gangen er de "innfødte" i gang med innlæring av helt ny koreografi. Men i dag er det egentlig i sidesalen det mest spennende foregår. Endelig er det øve- og kostymehelg, og alle de 44 skuespillerne skal teste ut kostymene til de mer enn 50 rollene i Peter Pan Jr!

Åh, den er så fin – er den min? Er den lagd av en gardin? Jeg er en ekte havfrue, smiler hun fornøyd og forsøker seg på noen havfruebevegelser bortover gulvet.

Denne er litt lang og denne er litt trang, kan de fikses? Klart de kan!

Er piratene klare for å øve på scenen, og hvor er det blitt av Peter Pan og Tingeling – nei, jeg mener Tigerlilje? Ja, de er her alle sammen, skal bare få på plass ei sikkerhetsnål så kommer de! Flittige hender jobber med detaljer. Trente blikk tar en grundig titt. Har vi valgt rett farge her, trenger vi en annen dressbukse der, og… Hei, vent litt: Ikke gå ut i gangen, du skal ha denne hatten her!

Kaos og varme, glede og venting. Teatermedlemmene, barn og ungdom i 3.-9.klasse fra Hvittingfossområdet, vet hva som venter. Det er både kjempegøy og skikkelig hard jobbing når man er skuespiller. Både de som er med for første gang og de som er med for åttende gang begynner å kjenne at nå er det virkelig noe som skjer.

Det er snart bare to uker til premiere- og magien starter nå. Kriblingen og spenningen. Med kostymene på, blir det lettere å bare være Kaptein Krok eller storesøster Wendy, som snart skal ta oss alle med til Drømmeland.


Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags