BARK med Braksuksess på "Aktiv julemoro"

Av
DEL

InnsendtBARK SITT ARRANGEMENT I GÅR, DEN 24. ”AKTIV JULEMORO” I SAMARBEID MED GJENSIDIGESTIFTELSEN OG KIWI GOMSRUD BLE I ÅR EN BRAKSUKSESS.

Fra fjorårets arrangement på Røde Kors huset, som trakk rundt 35 barn og 18 voksne, kan vi i år stolt berette at det kom 95 barn og 55 voksne. Det begynte virkelig å nærme seg smertegrensen for hvor mange vi kunne håndtere. Her ble det pyntet kakefigurer som havnet i en liten lekker plastboks og ble behørig pakket inn som årets overraskelse til far og mor eller beste-/oldeforeldre. I tillegg kunne barna lage julegaver, julepynt og eller kort og til og fra merkelapper. Det var visst ikke BARE barna som syntes at dette var moro – faktisk var det flere voksne som også benket seg rundt bordet og prøvde sine kreative evner.
Det ble servert risgrøt og saft, gløgg, kaffe/te, pepperkaker og frukt – ja til og med nystekte sveler fikk vi til i år. Alt sammen gratis
Nå håper vi at flest mulig også finner veien til vår Romjulfest på Røde Kors huset den 29. desember kl. 15 hvor vi ønsker familiene velkommen til gang rundt juletreet med sang og spill, risgrøt, saft, gløgg pepperkaker og frukt. Kanskje vanker det også en liten overraskelse til barna før de går hjem igjen. Også dette arrangementet er gratis.

Vi gleder oss til å ha det gøy i romjula også og vil passe på å takke alle frivillige som stilte opp da og som stiller opp i romjula for en fantastisk flott innsats.

Kongsberg Røde Kors
BARK
Ralph Castellan
Leder


Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags