High Hopes leverte sammen med Hvittingfoss-ungdommen

High Hopes leverte. Flere bilder er tidligere publisert.

High Hopes leverte. Flere bilder er tidligere publisert. Foto:

Av

Som omtalt tidligere i LP, ble pavescenen i Hvittingfoss åpnet lørdag. Overskriften var storslagen åpning, noe man kan trygt si at det ble.

DEL

MinLp.noTidlig på dagen var det dukketeater og lokale artister som stod på scenen. På det tidspunktet hadde nok ikke bygda helt våknet, og dessverre var det glissent med publikum. Synd for de som både opptrer og arrangerer. Men de som var der koste seg i alle fall.

Robert Johnsen, mannen som først skaffet denne scenen til Kongsberg, var også sterkt involvert i at Hvittingfoss fikk den til den nette sum av fem kroner. Han fikk dermed æren av å klippe snoren etter en liten tale. Så braket det løs.

PÅ SCENEN: DJ Amir

PÅ SCENEN: DJ Amir Foto:

Ungdommen stilte opp

Ole Kristian Halvorsen har alltid ønsket å involvere ungdommen når det skjer noe i bygda. Som så mange vet har han mange jern i ilden og er sterkt delaktig i mye av det som skjer i Hvittingfoss.

Denne gangen ønsket han å få med de unge for å kore til noen av låtene som High Hopes fremførte. Etter lite øving, og nesten noe man kan si ble tatt på sparket, stod det 10 -12 jenter og gutter og sang som de aldri hadde gjort annet. Resultatet ble overveldende og de vel 180 fremmøtte storkoste seg.

BAND: Test Run

BAND: Test Run Foto:

High Hopes

Facebook-kommentarer og samtalene ute på festarenaen viser også at denne konserten virkelig ble satt pris på, og selv om ikke alle var Pink Floyd fans, så likte de det de fikk høre. Men det var jo ikke bare musikken som klaffet. Det var jo alt sammen. Scene og lys -showet var også storslagent og falt skikkelig i smak blant publikummerne.

Ekstra stilig var det når High Hopes´vokalist sto og sang ved veggen til brannstasjonen. En plass hvor det forøvrig ble prosjektert en film på et lerret på veggen. Råkult må man jo bare si, siden brannstasjonen ligger 50 meter fra scenen.

Lyd og lys

For å få god musikk ut av høyttalerne kreves det også en god lydtekniker. Per Ivar Larsen, på 19 år, fra Hvittingfoss, har arvet interessen for det lydtekniske etter sin far.

Faren var på et annet oppdrag så sønnen sto på egne ben og fikk hele hovedansvaret for at lydbildet skulle bli bra. Dette lykkes han veldig godt med.

I tillegg var også et par ungdommer involvert i å styre lyset. Blendende bra kan man si om dette, og honnør til ungdommen som stiller opp med sitt ivrige engasjement.

Takk til High Hopes, takk til lokale artister, takk til ungdommen og takk til Vittingen kulturhus som gjorde dette til en flott festaften.

LES OGSÅ:

LES OGSÅ: Storslått åpning av Pavescenen

LES OGSÅ: Har sendt brev til paven i Vatikanet for å orientere om Pavescenen i Hvittingfoss

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags