Skapte julestemning i Hvittingfoss

Oda Linnea, Benjamin, Celia Marie, Eline, Emma Sofie, Ida Marie, Inga og Ingrid Eline, var sangerne som fikk synge med stjernene. Karianne H Bakke var deres dirigent.

Oda Linnea, Benjamin, Celia Marie, Eline, Emma Sofie, Ida Marie, Inga og Ingrid Eline, var sangerne som fikk synge med stjernene. Karianne H Bakke var deres dirigent. Foto:

Av
DEL

InnsendtNå er det ikke helt vanlig at Hvittingfoss trekker de største musikalske artister, men torsdag kveld entret selveste Chris Medina og Eirik Næss scenen på Vittingen kulturhus.

Chris Medina ble verdenskjent da han var deltaker i American Idol, i 2011. I etterkant av suksessen med Idol, ga han ut «What are words», som ble en superhit og toppet musikklistene i lange tider.

Kompanjongen Eirik Næss har også erfaring fra Idol, og var deltaker i den norske utgaven i 2016. I tillegg har han samarbeidet med blant andre Alan Walker, Ida Marie og Angelina Jordan. Han har også vært deltaker i Stjernekamp og Beat for Beat, på tv.

Begge disse to sang og spilte gitar, og hadde med seg André Viervoll på Keyboard.


Dyktige og kreative

I hele desember har de reist rundt omkring i landet og fremført «En julekonsert». Nå var det for Hvittingfossingene de skulle synge.

110 bygdefolk fant veien til kulturhuset med ønske om en god opplevelse, og samtidig med litt håp om å finne julestemningen. Og det fant de. Konserten var av beste kvalitet og noen ble faktisk så rørt at de tok til tårene av de vakre tonene fra scenen.

Det var dyktige og kreative artister som ledet publikum gjennom en konsert satt sammen av låter fra Chris Medina og tradisjonelle julelåter. En flott og kulturell opplevelse ble det.


Unge sangere deltok også

Noe som virkelig skapte et høydepunkt i konserten var da et knippe på 8 sangere fra Hvittingfoss barne- og ungdomsteater entret scenen. De koret og sang med den profesjonelle trioen og det var virkelig fint å høre på. De unge sangerne fremførte også en melodi helt alene, og det var den flotte Selmas sang fra julekalenderen Snøfall.

Hvordan er det mulig å få så store artister til Hvittingfoss?

 – Tja, det er nok slik at musiker Eirik Næss og manager for trioen, Lars Støvland, har arbeidet med barne- og ungdomsteateret for noen år siden. Og så har de aldri kunnet glemme dette flotte stedet, forteller Ole Kristian Halvorsen.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags