Aktiv julemoro til glede for små og store

Av

Lørdag den 8. desember inviterte Røde Kors Kongsberg, Kiwanis Club Øvre Eiker og JCI Drammen til årets juleverksted for barn i alderen seks til ti år.

DEL

Vi hadde fått støtte fra Gjensidigestiftelsen, Kiwi Gomsrud og Kiwanis og er veldig takknemlige for det. Her skulle det være muligheter til å lage julegaver og julepynt og hygge seg i trivelige omgivelser og med trygge voksne til stede. På tross av at dagen konkurrerte med tre andre arrangement for barn, så kom det 34 barn og 18 voksne. Det ble servert julegrøt og saft og kaffe og vafler samt frukt.

Vi var seks voksne fra Røde Kors og Kiwanis og skulle egentlig vært tre til fire flere, men fikk dessverre noe avbud på grunn av sykdom. Dette hindret ikke at vi fikk gjennomført et meget vellykket arrangement skal vi tro takksigelsene fra foreldrene ved dagens slutt. Barna storkoste seg og det ble laget masse flott som kommer til å pynte tre og ligge under treet i år.

Vi trekker med oss en god og trivelig opplevelse som bidrar til at vi kommer til å satse på lignende arrangement også neste år. Her vil vi ta med oss de erfaringene vi har gjort under årets arrangement. Vi takker alle for en hyggelig aktivitetsdag og gleder oss allerede til neste år.

LES OGSÅ:

Åpnet alle kalenderlukene på én forestilling

- Myndighetene er på glid. Nå må lokalbefolkningen også vise at de er engasjert

Uenighet om Lampeland skoles videre skjebne

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags