Voices + Musikkteateret = Vårens konsert!

Tidligere i vår var en del av koret sammen med noen sangere fra Celebration med å koret FAB3-gutta på Elvis-gospelkonserten i Musikkteateret.

Tidligere i vår var en del av koret sammen med noen sangere fra Celebration med å koret FAB3-gutta på Elvis-gospelkonserten i Musikkteateret. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MinLp Voices startet opp høsten 2018. Da var vi 20 optimistiske sangere som skulle få stablet på beina en julekonsert. Koret vokste raskt og før vi tok juleferie, fylte vi Hedenstad kirke til to utsolgte julekonserter.

På nyåret kom det en hel gjeng med nye flotte sangere til oss. Og koret har plutselig blitt et av Buskeruds største kor med 73 medlemmer. 

Jeg pleier å si at det er lav terskel for å bli med, men en høyere terskel for å bli. De fleste koristene driver med aktiv hjemmeøving ved hjelp av moderne teknologi.

Som resultat av alle øvingstimene både på hjemmebane og på øvelsene vi har på Skrim, kan vi nå stolt presentere "Vårstemning!". Dette er en vårkonsert med Voices, Petter Anthon Næss, Morten Marstein og Kjell Norbakken.

Repertoaret blir meget mikset. sanger som Danse mot vår, Gabriellas sång og Scarborough fair, går hånd i hånd med Lean on me, Skyfall og Simply the best. Så her tror vi det er noe for enhver smak.
 


Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags