Voices skal endelig ha konsert!

Bilde fra en øvelse. En helt herlig gjeng!

Bilde fra en øvelse. En helt herlig gjeng! Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtVoices, koret som startet i høst, er nå klar for sin første konsert.

Det har til sammen vært innom nesten 50 sangere i løpet av høsten. Noen passet det ikke helt for av ulike grunner, men mange har blitt. Nå er det 42 fine folk, som står på medlemslista. Vi begynner egentlig øvelsene klokka 19, men i god tid før, begynner folk å komme. Klare for skravling, kaffe og kor.

Det har raskt utviklet seg til å bli et godt og inkluderende miljø. Her er det ingen forskjell på hvem du er og hvor du kommer fra. Alle er der fordi de liker å synge. Og alle er like viktig for koret.

Som dirigent er jeg vanvittig stolt av gjengen! Nå når det nærmer seg konsert og det låter bedre og bedre, må jeg innimellom svelge litt hardt for å ikke bli for emo.

Vi har jobbet ganske hardt denne høsten for at vi skal levere den julekonserten DU absolutt bør komme på. Og jeg tør påstå at her blir det julestemning for hele tohundringsen.

For planen er at alle som kommer, skal gå inn i adventstiden med masse julestemning.

Julekonserten i Hedenstad kirke inneholder både solistinnslag, sanger hvor publikum kan være med i sangen og selvsagt masse fin korsang.

Vi har med oss Sigurd Hukkelberg på tangenter, Morten Marstein på strenger og Mattias Neteland på sax.

Vi anbefaler å kjøpe billett på forhånd, så du vet at du får plass i kirken. Billettsalget skjer i år gjennom kormedlemmene eller ved å sende mail til voices3600@gmail.com 

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags