I dalen starter en pipekonsert-serie

Feirer Grieg: Johanne Asp, lyrisk sopran som for tiden tar mastergrad i klassisk sang ved universitetet i Agder. Foto: Privat

Feirer Grieg: Johanne Asp, lyrisk sopran som for tiden tar mastergrad i klassisk sang ved universitetet i Agder. Foto: Privat

Av

I år er det 175 år siden Norges største komponist Edvard Grieg ble født - og det markeres med en liten konsert i Uvdal kirke lørdag 4. august.

DEL

MinLp 

Medvirkende er Johanne Asp, lyrisk sopran som for tiden tar mastergrad i klassisk sang ved universitetet i Agder , og Eli Nesse , kirkemusiker i Nore og Uvdal.

Vi får høre noen av Griegs mest folkekjære sanger og pianostykker, og får også høre litt fra hans liv.

Konsertserie

Grieg-konserten blir den første i rekken av en konsertserie kalt «pipekonserter» i Nore og Uvdal. Formålet med «pipekonsertene» er å gi gode kulturopplevelser, og samtidig skape litt blest om prosjektet med å skaffe penger til et nytt orgel i Nore kirke.

«Pipekonserter»

Nore, Uvdal og Tunhovd kirkelige fellesråd starter opp en ny serie med konserter i kirkene . Vi har startet innsamling til nytt orgel i Nore kirke, og håper å skape litt blest om dette prosjektet . Samtidig håper vi å glede publikum med variert sang og musikk med forskjellige aktører. Konsertserien har fått navnet «pipekonserter» , som er et ordspill med henblikk på de nye orgelpipene vi drømmer om å få på plass etter hvert.

Konsertene blir gratis – men et bidrag til orgelsaken er kjærkomment.

Send inn din sak her: www.Minlp.no

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags