Skiuke på Uvdal skole

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Fra mandag 18.3 til fredag 22. mars fikk Uvdal skole endelig hatt sin årlige ski-uke. I år ble det gått mer på ski enn noen gang og mange tidligere rekorder stod for fall.

DEL

Vi er så heldige å ha Lars Rudi som en god nabo. Han kjører opp løyper for oss og vi kan gå runder både hans lille jorde ved siden av skolen og hans store jorde på andre siden av FV40.

Elevene gikk i friminutt, gymtimer og fikk også lov av lærerne å gå litt i noen andre skoletimer også hvis de hadde jobbet effektivt. De yngste elevene har også vært flinke til å gå på ski i SFO-tida.

Fredag ble uka avsluttet med felles ski-leik og grilling i skolens gapahuk, hvor alle skolens elever og ansatte koste seg med ski-leik og god mat.

Mandag 25. mars var det utdeling av diplomer i gymsalen. Ny skolerekord for antall runder er nå 419 runder (tilsvarer godt over 90 km på ski i løpet av en uke) på jordet. Den ble satt av Martin i 4. klasse. Martin hadde også den gamle rekorden med 283 runder.

Til sammen var det hele 8 av skolens elever som gikk over 200 runder (tilsvarer godt over 40km) og samtlige av skolens elever fikk diplom (man må gå minst 20 runder på ski for å få diplom).

Den ivrigste klassen til å gå på ski var 4. klasse. Der gikk samtlige 10 elever i klassen cirka 170 runder hver i gjennomsnitt i løpet av uka. Dette er også ny rekord!

Nok en gang må vi si oss strålende fornøyd med å ha gjennomført ski-uke og som alltid er det fantastisk å se hvor mange elever vi har ved Uvdal skole som er både ivrige og flinke til å gå på ski.»

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags