Stones - skihopp & fotball på Peckels Resept

ATTS på Peckels Resept

ATTS på Peckels Resept Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtJeg er en av de som nærmest er «flasket opp» med Stones. De kom inn i livet mitt via en bærbar platespiller allerede i 10-års alderen, takket være et par eldre søstre.

Verre er det med ski og fotball, da jeg dessverre har utviklet en viss allergi for begge deler.

Men show-pakken på Peckels resept sist torsdag og fredag hørtes hyggelig ut. Tre retters middag, musikk og røverhistorier kunne saktens friste en fredag kveld.

Inntak av nydelig mat var unnagjort i en fullsatt restaurant før underholdningen begynte.

Rune Olsen og Håkon Mørkved innledet deretter kveldens neste del. Med historier fra hopp- og fotballmiljøet i Kongsberg tilbake på 60-tallet. Servert på en avslappet og humoristisk måte. Latteren satt løst hos publikum fra første stund.

De ble deretter avløst av bandet ”A Tribute To Stones”. De er etterhvert godt kjent for de fleste som frekventerer byens utesteder med levende musikk. Jeg skal ikke nekte for at «korps-foten» ofte levde sitt eget liv, og at det var lett å bli fristet til å synge med på gode, gamle Stones-låter. Bandet er særdeles samspilte. Og har to vokalister som utfyller hverandre og gir fin variasjon.

Slik byttet de på. Med en bra blanding av humor og musikk. En type underholdning som passet perfekt på et unikt sted som Peckels resept. Stemningen var god hele kvelden. Enkelte var til og med i særklasse godt og hørbart fornøyd innen moroa var over. Men det er vel slik det skal være en markens frædda.

Lunds tivoli er utvilsomt savnet av mange, spesielt barn og unge. Det er et faktum at Kongsberg-marken fikk seg en knekk i år. Og det har ingenting med den kjente Kongsberg-knekken å gjøre.

Men vi bør ikke glemme alle andre aktiviteter som har vært i år, som i tidligere år.

ASVO som kastet seg rundt og fikk laget masse liv på vestsiden.

Og undertegnede er altså veldig fornøyd med opplevelsen hos Helmut på Peckels. Jeg fikk ingen allergiske reaksjoner på skihopp & fotball. Bare nydelig mat og en god latter som forlenger livet.

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags