– Tenk at de gadd å gjøre alt det for oss – de er så snille

Elevrådet takkeR Skrimreserven: - De har laget supre dager for Kongsgårdmoen Skole i flere år og fortjener å få litt anerkjennelse.

Elevrådet takkeR Skrimreserven: - De har laget supre dager for Kongsgårdmoen Skole i flere år og fortjener å få litt anerkjennelse. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Det skriver Annea, Hannah og Kaja, elever på Kongsgårdsmoen skole om Skrimreserven.

DEL

Vi har vært på Heistadmoen på skidag og vi vil takke Skrimreserven. 1.–4. Trinn var på skistadion. 5.-7. trinn var på Brattløkka. Alle syntes at Skrimreserven var til stor hjelp, skriver Annea, Hannah og Kaja.

Tenk at de gadd å gjøre alt det for oss! De er så snille og hjelpsomme.

Barna på skolen synes at Skrimreserven er snille, arrangementet er bra, og de hjelper til med alt man spør om. De hjelper til når noen, med et uhell, river ned et hinder.

De hjelper til med å sette opp banen, de ordner med premier, snakker på høyttaleren så alle vet hva som skjer og hvor de skal.

De ordner med at det er låst opp på toalettene bare for elevenes skyld så vi skal ha det bra.

Storskolen får til og med lov å bruke ved som de har gjort klar på Brattløkka hvis de trenger mer ved enn vi selv har med oss.

Vi sier derfor TUSEN TAKK til alle som stilte opp og hjalp oss til å få en flott dag på Heistadmoen på onsdag 21. februar.

LES OGSÅ:

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags