Det var Damenes aften i bygda!

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Fullmåne, rød løper og fakler tok i mot damene utenfor Veggli vertshus fredag kveld. Inne var det hvite duker, stettglass, tapas-buffet, glamour, glitter og stas.

DEL

Det var duket for Damenes aften i bygda! Rammen var både elegant og uformell, stemningen var på topp

Vertshuset kunne by på et rikt utvalg av tapas-retter, og noe godt i glasset. Arrangementet var fullbooket 2 uker i forkant, og ikke en stol var ledig denne kvelden. 120 festkledde damer til bords + en del ekstra til showet.  

De lokale, og etter hvert så kjente Nabokjerringan var heller ikke  beskjedne når det gjelder å by på seg sjøl. De serverte den ene historien etter den andre, og lattermusklene fikk virkelig kjørt seg. De stod også for loddsalg til inntekt for forskning på brystkreft og underlivskreft

Step-in, som er en lokal frisørsalong, interiør- og klesbutikk, stod for arrangementet. De hadde hyra lokale damer som var med på mannekeng-oppvisning, samt at det ble vist smykker fra «Angels of Norway».

Damenes aften ble en helaften, med rikt innhold. Man kunne høre det blei prata om «Folkehelse», «Tørre å by på seg sjøl», «Viktig sosial arena», «Damer i alle aldre og størrelser», «Møteplass», «Uformell prat»,

Og det var virkelig en viktig og riktig arena å møtes på. Nabokjerringan belyser viktigheten av det å møtes uformelt, om det å bry seg, og det å ta seg tid til hverandre. Det brukes humor som en god formidlingsfaktor, og de er ikke redde for å bruke seg sjøl og sitt nabolag som eksempler. De formidler det ekte og det nære. Kveldens hoved-tema var julemoter og gjenbruk, der bl.a juleduken fikk gjennomgå.

Step-in stod for visning av årets julemote på Cat-walken. Modellene var i ulike aldre og ulike fasonger, de var frisert og styla, og gikk rett inn i rollene som «ekte» mannekenger! Her fikk alle kjenne på å «by på seg sjøl» og ta seg sjøl sånn passe høytidelig. Visningen var show-prega, med musikk, lys og røyk.  

De eneste mannfolka som slapp inn på Vertshuset denne kvelden, var servitørene, samt to lokale aktører som kaller seg «Naboguttene». De hadde nok en ambisjon om å nå fram til Nabokjerringan, eller nabojentene som de kalte dem….

Send inn tekst og bilder «

Send oss en artikkel fra et arrangement du ønsker å dele i Laagendalsposten.

Artikkeltags