Gå til sidens hovedinnhold

Mobilproblemer på Tunhovd: – Feilen er rettet

Artikkelen er over 1 år gammel

Telenor har slitt med dekningen i Tunhovd-området de siste dagene. Klokken 14 fredag kom meldingen om at feilen er rettet.

OPPDATERT: – Feilen er rettet og mobildekningen skal nå være tilbake i området, opplyser David Fidjeland, kommunikasjonssjef i Telenor Norge.

Årsaken til feilen er et kraftutfall som slo ut flere mobilbasestasjoner. Dette skal ifølge David Fidjeland, kommunikasjonssjef i Telenor Norge ha skjedd onsdag.

– Dette medførte at det ble bortfall av mobildekning langs fylkesvei 40 sør for Geilo til Dagali. Det var også redusert dekning i fjellområdene mellom Skurdalen og Sangefjellet, sier Fidjeland.

Han sier at feilen ble rettet opp natt til fredag.

– Men det er én basestasjon på Sundbuliåsen som fortsatt ikke er oppe. Årsaken til at det har tatt lengre tid å få akkurat denne basestasjonen tilbake i drift, er fordi kraftutfallet forårsaket at noe utstyr ble defekt. Vi ble dermed nødt til å bestille inn nytt, og dette utstyret ankom i dag, sier Fidjeland.

Han beklager overfor kundene.

– Vi kan betrygge alle om at entreprenør er på vei for å feilrette den siste basestasjonen. Forhåpentligvis løser vi feilen raskt, og i hvert fall i løpet av dagen, men vi må ta forbehold om at rettearbeidet kan ta lengre tid avhengig av hvor komplisert skaden er, sier Fidjeland.

Les også

Trøbbel i paradis

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.