Gå til sidens hovedinnhold

Moren til savnede Tom Rune med oppfordring: – Ta med dere klær, sko eller andre ting dere finner i skog og mark

Artikkelen er over 1 år gammel

Bente Hagen Sevrinsen ber folk om å være oppmerksomme ute på tur. Kanskje er den skoen, sokken, de klærne, eller den votten, Tom Rune sin, skriver hun i et innlegg på sin facebookside.

Hennes sønn, Tom Rune Hagen har vært savnet siden 30. juli 2017. Han er sist sett på en fest i Uvdal. 21. februar 2018 henla politiet saken etter gjentatte organiserte leteaksjoner uten funn.

- Til alle dere som nå ferdes ute i skog og mark, om det er i Nore og Uvdal , Hallingdalen eller nedover dalen mot Kongsberg. Hvis dere finner klær, sko eller andre ting, vær så snill å ta kontakt med meg, det kan være Tom Rune sitt, skriver Bente Hagen Sevrinsen i et innlegg på Facebook.

Korona satte en stopper for loppemarkedet

I Mars var det planlagt at hun skulle holde et loppemarked hvor alle inntektene skulle gå til etterforskning av hennes savnede sønn, Tom Rune Hagen. Koronapandemien satte en stopper for loppemarkedet.

Nå arrangerer Bente loddsalg hvor inntektene går til det samme formålet.

– Jeg håper så mange som mulig vil kjøpe lodd til bursdagen min 14.mai. Vipps til +47 410 07 956. Vi har mange fine premiere å lodde ut, blant annet sesongkort i Uvdal Skisenter, saueskinn, middag for to på Vasstuland, en barnebok, og mye, mye mer, skriver hun.

– Ta kontakt

Hun oppfordrer igjen alle som eventuelt vet noe om hennes savnede sønn om å ta kontakt med henne, eller privatetterforsker Finn Abrahamsen.

– Alle inntekter går til å finne Tom Rune, la oss få en avslutning å slippe å gå rundt og ikke vite, avslutter Sevrinsen.


LES OGSÅ:

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.