Nytt album - blankt cover

BASSIST: Christian Meaas Svendsen har holdt flere konserter i Kongsberg. Nå er han ute med nytt album

BASSIST: Christian Meaas Svendsen har holdt flere konserter i Kongsberg. Nå er han ute med nytt album Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Kongsberg-musiker Christian Meaas Svendsen har spilt inn et album sammen med gitarist Goh Lee Kwang i Kuala Lumpur.

DEL

Albumet består av tre låter, og ble tatt opp med en liten håndholdt opptaker i et kunstgalleri nær Kuala Lumpur. Albumet gir oss historien mellom Kwang og Christians første møte. Det er en historie der to ulike tankesett, nasjonaliteter og generasjoner prøver å skape en musikalsk dialog med deres respektive musikalske språk.

LES OGSÅ: Kulturskolen er miljøsertifisert

Uanstrengt

– Likevel så flyter musikken uanstrengt, lykkelig uvitende om mangelen på gjensidig forståelse. Den er som vann som renner gjennom et røft terreng. Den stopper ikke. Den spør ikke hvorfor. Den bare beveger seg med minste motstandsvei mot det neste, og det neste og det neste, heter det i pressemeldingen.

Albumet har tittelen «Gibberish, balderdash and driver» og finnes både på CD, LP og digitale tjenester. Cd-en og LP-en kom med en spesiallaget blyant som skal brukes av lytteren til å designe sitt eget cover.

LES OGSÅ: Trenger trommeslagere til 17. mai i Flesberg

Improvisasjon

Goh Lee Kwang har lenge vært en pådriver for improvisert musikk i Kuala Lumpur. Han har gitt ut sin egen musikk siden 2001. Han jobber med improvisert musikk, med sin egen fantasi som hovedinstrument.

Christian Meaas Svendsen er bassist og musiker med mange musikalske ansikter. Han bor i Oslo, og er med i en rekke ulike prosjekter. De siste årene har han fokusert mest på sitt eget band, Nakama og labelet Nakama Records.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.