Med et multikulturelt repertoar gleder vi oss til å gi vårt publikum et innblikk i verdensmusikken. Fargerikt og vakkert.

Her blir det norske folketoner blandet med barnesang fra Eritrea. Vi får høre sanger om fugler fra Litauen, Syria, Sverige og Norge, og en finsk gammel Runosang og polsk polka. Vi synger på arabisk, swahili, tigrinja og mange flere språk.

(Saken fortsetter under bildet).

Flere solister

Det blir indisk dans, både den klassiske dansen med utallige finger- og håndbevegelser og den mer kjente Bollywoodstilen. Den norske folkedansen og hardingfela har også sin plass i forestillingen.

Flere av deltakerne er solister, og det blir nok en stor opplevelse å synge for et så stort publikum.

Bandet består av lærere fra kulturskolene og musikklinja, med Helge Wahl Flatland som arrangør og kapellmester. I tillegg har vi med oss blåsere og slagverkere fra kulturskolen.

(Saken fortsetter under bildet).

Internasjonal mat

Fredag formiddag er det fullsatt skoleforestilling, og på kvelden inviterer vi til åpen forestilling. Og for å gi publikum enda flere multinasjonale opplevelser, blir det internasjonalt mattorg i forkant av forestillingen.

Flere Farger er en del av det nasjonale prosjektet Fargespill, og arrangeres av Ung Kultur/Kongsberg Kulturskole. Prosjektet har fått vel anvendte tilskuddsmidler fra SparebankstiftelsenDNB.

LES OGSÅ:

Setter opp teater for ungdom

Håper at Lionel drar 5.000 til Kirketorget

Museene i Kongsberg tar opp konkurransen med Oslo og Bergen