Gå til sidens hovedinnhold

Nå har Syver og Mjøndalen en siste sjanse til å forbli i eliteserien

Mjøndalen hadde alt å spille for på Lerkendal torsdag ettermiddag – men mistet et viktig poeng i nest siste spilleminutt. Syver Skaar Eriksen kjempet godt i forsvaret.

I forkant var det slått fast at et tap for Mjøndalen ville være katastrofalt, men det var ingen av partene som hadde råd til å tape det som skulle bli et viktig og spennende oppgjør.

Mjøndalen hadde sin kampplan klar; de skulle ligge lavt og ta vertene på kontringer og dødballer. Og det så lenge ut til at bruntrøyene kunne klare å kare til seg et viktig poeng mot Rosenborg på Lerkendal torsdag kveld, men trønderne ville det til slutt annerledes.

Forsvaret, med kongsberggutten Syver Skar Eriksen, hadde hendene fulle gjennom hele kampen.

Sidebacken Syver Skar Eriksen ble satt under et voldsomt press, for RBK ville rundt på kantene og slå innlegg. Det presset taklet han godt, og han ble vurdert til seks på DTs spillerbørs.

Han hadde mange motstandere rundt seg, men han våget å spille seg ut under press.

Kongsberggutten William Sell kom også inn for Mjøndalen i det 91. minutt for Tonny Brochmann

Seks minutter ble lagt til i andre omgang, og det var alt Rosenborg trengte for i nest siste minutt scorer Rosenborgs Kristoffer Zachariassen og tapet er et faktum for bruntrøyene.

Marerittavslutningen førte til at Mjøndalen i beste fall kan redde plassen i fotballens eliteserie ved å ta kvalikplassen fra Start på målforskjell i den aller siste serierunden. De er tre poeng bak Start før siste runde, og skal møte bunnlaget Aalesund hjemme mens Start har bortekamp mot Vålerenga.

Les også

Viktig seier for Syver og Mjøndalen

Les også

Marerittkveld for Syver, William og MIF

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.