Vy selger nemlig ikke bare billetter til tog og buss, nå kan du også bestille taxi i appen. Vy har utviklet en funksjon som lar deg bestille, sammenligne priser og betale taxi fra en rekke taxiselskaper i Vy-appen, og følge taxiens posisjon i kartet. Nå kan du også bestille taxi fra NorgesTaxi Buskerud og Ferder Taxi Buskerud hos Vy.

De to taxioperatørene er glade for å være med på satsingen, hvor det felles målet er gode kundetjenester.

– Avtalen mellom Vy og NorgesTaxi er løsningen på det som kundene har ventet på, nemlig en integrert mobilitetsløsning hvor kunden enkelt bestiller både taxi, buss og tog i samme app. Vi har store forventninger til samarbeidet, og ser frem til gode leveranser for kundene i Kongsberg og i andre norske byer, sier Dag Kibsgaard-Petersen, adm.dir. i Cabonline Norge og NorgesTaxi.

Markedssjef i Ferder Gruppen, John Nicolay Furuodden Næsgård, følger opp:

– Som et av de raskest voksende drosjeselskapene i Norge stiller vi store krav til leverandører. Blant flere var Vy uten tvil den mest profesjonelle, noe som gjorde valget enkelt. Samarbeidet har fungert meget godt hittil og vi ser frem til å fortsette samarbeidet til beste for kundene.

Gjennom Vy-appens taxitjeneste kan du sammenligne tilbud fra taxiselskapene på de stedene der Vy har avtale med flere selskap, bestille og forhåndsbetale taxituren i appen med Vipps. Du ser hvor taxien befinner seg til enhver tid på kartet i appen. Du betaler aldri mer enn oppgitt makspris, og betaler mindre hvis sluttsummen på taksameteret blir lavere enn makspris.

Hensikten med å samle ulike transportløsninger i én app, er å gjøre det enkelt for kunden å reise effektivt og miljøvennlig fra dør til dør.