Nå kan du gjøre som Lars: sjekk nyheter fra over 70 lokalaviser gratis

MYE Å LESE: Lp-journalist Lars Bryne har tilgang til alle avisene i Amedia. Det har også alle Laagendalspostens abonnenter ut april måned!

MYE Å LESE: Lp-journalist Lars Bryne har tilgang til alle avisene i Amedia. Det har også alle Laagendalspostens abonnenter ut april måned! Foto:

Du som abonnent på Laagendalsposten får nå tilgang til alle Amedias aviser - 74 i tallet! Og ti nettsteder.

DEL

Behovet for god og jevnlig oppdatert informasjon er stort i den situasjonen vi står i nå, og ikke bare helt lokalt. Studenter bor midlertidig på et studiested og har behov for å holde seg oppdatert om situasjonen på hjemstedet. Andre har nær familie og venner i andre kommuner og vil vite hvordan det går der.

Med sine 74 lokalaviser over hele landet bidrar Amedia aktivt i å dekke informasjon om korona. Denne tilgangen varer til 30. april.

Er du abonnent? Klikk på denne linken og bekreft!

Gratis tilgang til 74 nettaviser

– Nyhetsbehovet i samfunnet synes umettelig. Derfor har vi besluttet en prøveordning ut april hvor alle abonnenter får tilgang til alt redaksjonelt innhold fra alle Amedias aviser på nett, sier konserndirektør Are Stokstad i Amedia.

Tilbudet ble lansert mandag under navnet +alt, og tilgangen til de øvrige 73 nettavisene i tillegg til Laagendalsposten i denne perioden skal altså ikke koste noe ekstra for betalende abonnenter.

Merk at for noen aviser kan det være at +alt-tilbudet er tilgjengelig først tirsdag.

Klikk på denne linken og bekreft!

Slik kommer du i gang som digital leser:

Når du nå er inne på laagendalsposten.no trykker du på menyknappen til høyre på den blå linjen øverst på nettsiden.

  • Trykk deretter på "Logg inn".
  • Dersom du er ny bruker så velger du "Ny bruker" nederst i skjemaet.
  • Der fyller du inn navn, mobilnummer, epostadresse og fødselsdato til den avisabonnementet står registrert på. Og klikk på at du godtar brukervilkårene. (De kan du lese om du ønsker det)
  • Trykk "Send meg engangskode". Den vil du motta på oppgitt mobiltelefon. Denne koden taster du da inn i registreringsskjemaet.
  • Trykk "fortsett".
  • Lag ditt eget passord og lagre dette.

Nå skal du ha fått en aID og du kan logge deg inn og forbli pålogget. Dersom dette ikke virker så ta gjerne kontakt med oss på epost til abonnement@laagendalsposten.no, eller på telefon 32 27 70 76.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags