– Hele opplegget er så gøy å være med på, og jeg vet man kommer til å savne det når det er ferdig, så jeg prøver bare å nyte det mens det er, forteller han til TV 2.

Og nå kan Natan, som har trådt sine barndomssko på Kongsberg, puste ut. For han kom ikke helt fram til superfinalen på TV 2-konkurransen. For i kveld skulle det endelig avgjøres hvem som vinner «The Voice». Mentorene Espen Lind, Ina Wroldsen, Matoma og Yosef Wolde-Mariam hadde med en deltaker hver i kveld.

– I love you!

Wroldsen var Natans mentor, og hun ville ikke sette seg etter at han sang finalebidraget sitt.

– Dette har vært en av min karrieres store, store gleder å være mentor for deg. Jeg spår at du får en lang karriere, sa hun da Natan hadde sunget ferdig.

– Du har vokst og vokst, og tar til deg de rådene jeg kommer med. I love you – dette var fantastisk bra, sa Wroldsen.

De to som får flest stemmer konkurrerer i superfinalen, og det ble til slutt Erlend Gunstveit (25) som vant.

Har fått frierbrev

Mamma Hildur Bjornsdottir eier en frisørsalong i Kongsberg, og har fått oppmerksomhet fra folk som vil ønske sønnen hennes lykke til. Da Lp snakket med henne forleden, gikk vi ikke lenge i gågata før hun ble stoppet av flere, både kjente og ukjente, som vil sende henne og Natan lykkønskninger i konkurransen

Til TV 2 sier Natan at det er kjempegøy at folk liker å høre på stemmen hans.

– Jeg har fått skikkelig mye tilbakemeldinger, og som oftest på fredagen etter at jeg har opptrådt er det mye å svare på, forteller 21-åringen.

Natan sier at det spesielt etter sendingene kommer en rekke henvendelser, og at han til og med får frierbrev.

– Jeg er singel, og får noen frierbrev fra litt av hvert. Det er ikke noe spesielt sykt som står, men det er kjærlighetsbrev og kjærlighetssanger, og mye lange koselige meldinger som jeg setter pris på, sier han til Dagbladet.

Les også

– Her i Norge sier jeg bare Hildur, for det er ingen som klarer å si det ordentlige navnet mitt riktig uansett