Bli med på tur til Lauarvann

KOM DEG UT DAGEN: Bli med på tur til Lauarvann søndag 2. september klokken 11.00

KOM DEG UT DAGEN: Bli med på tur til Lauarvann søndag 2. september klokken 11.00 Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

DNT feirer 150 år i den anledning ønsker de å invitere alle med på tur til Lauarvann søndag 2. september klokken 11.00. Opplegget passer spesielt godt for barn.

DEL

Kom deg ut-dagen er Den Norske Turistforenings nasjonale turdag. 

Denne dagen ønsker DNT å gi en smakebit av friluftslivet, forhåpentligvis en smakebit som gir mersmak! Tilbudene er gratis. Turledere og aktivitetsledere er med på alle arrangementene. DNT ordner med bål og griller. Denne dagen får du mulighet til å prøve noe du ikke har vært med på før!

Det blir gratis buss fra Kirketorget klokken 11.00 med retur klokken 14.00. Opplegget begynner klokken  12.00 og varer cirka til  14.00 for de som ønsker å kjøre bil selv.

På Lauarvann vil det bli arrangert natursti og forskjellige aktiviteter for barn og voksne. DNT oppfordrer til å ta med mat og drikke selv.

Kom deg ut-dagen arrangeres av DNTs medlemsforeninger to ganger i året, i februar og september - og dermed kan du få delta i et mangfold av aktiviteter som spenner fra turer, klatring, leker og naturstier sommerstid, til aking, skileik og isfiske vinterstid.

Foto:

LES OGSÅ: Irene er blitt sjef for ungdomskontoret

LES OGSÅ: Mobbing er et folkehelseproblem

LES OGSÅ: – Uakseptabelt at så mange barn og foreldre opplever at skolen ikke gjør nok for å stoppe mobbing

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags