– Ventetiden har vært lang, men nå er vi veldig glade for at det åpner opp slik at vi kan treffe publikum igjen, sier Jan-Tore Saltnes, som sammen med Roald Haarr og Nils Georg Nilsen utgjør Nordic Tenors.

Trioen har tidligere vunnet komiprisen, vært kongelig toastmastere og åpnet operaen i Bjørvika. De har gjort konserter i alle landets fylker og har besøkt et flertall av Norges konsert- og kulturhus, deriblant Kongsberg musikkteater.

Fredag 11. juni kommer de med sin helt nye forestilling, og denne gangen kommer de for første gang også med en helt nye tenor, Nils Georg Nilsen. Nilsen har studert i USA, har turnert i Europa og Amerika, og deltok for en del år tilbake i underholdningsprogrammet Norske Talenter.

De har også med pianisten Torgeir Koppang.

– Koppang og Nilsen gir en ny dimensjon til gruppen, og vi har fått bare positive tilbakemeldinger på de nye tilskuddene, sier Saltnes.

Saltnes kan også fortelle at det er flere billetter igjen, og han anbefaler folk å benytte seg av det lokale kulturtilbudet.

Nordic Tenors hadde en smittefri landsomfattende juleturné før jul, og de erfarer at kulturhusene tar smittevern på alvor.

Konserten heter «Nordic Tenors Classics», og beskrives som en forestilling hvor publikum kan glede seg til hjerterørende musikalske opplevelser, helsebringende mosjon for lattermusklene og himmelsk balsam for lydhøre ører. Forestillingen spenner fra opera og klassiske musikalske uttrykk til populærmusikalske sjangre og viser.

LES OGSÅ: