Trenger hjelp til opplevelsesparken

DISSE KOMMER IKKE: Nore og Uvdal kommune har startet et forprosjekt om et mulig opplevelsessenter rundt Hardangervidda og villreinen. Nå blir det åpent møte om saken.

DISSE KOMMER IKKE: Nore og Uvdal kommune har startet et forprosjekt om et mulig opplevelsessenter rundt Hardangervidda og villreinen. Nå blir det åpent møte om saken. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nore og Uvdal har startet arbeidet med en mulig opplevelsespark med villreinen i fokus, og nå blir det åpent møte på Rødberg.

DEL

I februar vedtok kommunestyret i Nore og Uvdal å sette i gang prosjektet «Tettere på Villreinfjellet», noe de gjør i samarbeid med Buskerud Fylkeskommune.

Ønsket og håpet er å etablere en Villrein- og opplevelsespark for Hardangervidda Øst. Blant aktuelle plasseringer er Solheimstulen eller Vasstulan.

Nore og Uvdal næringsselskap er prosjektleder, og nå inviterer de til et åpent møte om saken torsdag 22. mars på Rødberg hotell.

LES OGSÅ: Planer om opplevelsespark i Nore og Uvdal

Her vil det bli informasjon om prosjektet, historier fra lokale kapasiteter og mulighet for de fremmøtte til å bidra med sitt.

For næringsselskapet spør etter dine historier og kunnskap om livet på Hardangervidda og villrein.

– Det er mange nøkkelpersoner i bygda vår som har mye lokalkunnskap. Vi håper dere har mulighet til å dele den for å få et så autentisk opplevelsespark/opplevelsessenter som mulig, skriver næringsselskapet i innbydelsen.

LES OGSÅ:

Artikkeltags