Storfest på vent

Lokalmusiker: Thomas Bjerke er selv fra Rødberg og mener det er feil tidspunkt å ha en storfest på.

Lokalmusiker: Thomas Bjerke er selv fra Rødberg og mener det er feil tidspunkt å ha en storfest på. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Lørdagens store arrangement i Nore og Uvdal med fest og konserter som skulle funnet sted i Øygardsgrend er utsatt til et senere tidspunkt.

DEL

– På grunn av den tragiske ulykken sist uke, føler vi ikke at det er riktig å arrangere storfesten i Øygardsgrend 6. august. Vi velger heller å utsette den til et senere tidspunkt, skriver arrangørene på sin facebookside. 

LES: 18-åring fra Rødberg omkom i bilulykke

Plumbo lagde fest

I fjor lagde gruppa Plumbo, med Lars Erik Blokkhus i spissen, en heidundrende fest i Øygardsgrend, og året før det var det Vestlandsfanden som sørget for et yrende folkeliv ved Tunhovddammen og Fjellhandelen.  

I år er det Kris Ivy Trio, danseband-kongen Tore Halvorsen fra Ole Ivars, Helge Støholen og ikke minst det lokale bandet med med Bjerke og Engen, som står for musikken. Bandet med Rødbergingene Thomas Bjerke og Bjørn Wiggo Engen spiller country- og coverlåter med høy partyfaktor og opptrer stadig i øvre delen av Numedal.

Preget lokalmiljø

Bjerke har full forståelse for at arrangementet ble flytta.

– Det blir feil tidspunkt å ha en fest på, sier han.

– Det at arrangementet ble flytta var noe vi valgte for å vise respekt for det som har skjedd. I en så liten bygd bryr vi oss om hverandre og når det skjer en slik ulykke som i forrige uke så rammer det hele lokalsamfunnet.

Ny dato  

Ifølge arangørene ser det ut som fredag 19. august blir den nye datoen, og de kan friste med de samme artistene som skulle spilt denne lørdagen.  

Artikkeltags