Ungdommene vil vinne priser

SATSER: Vegard Bø, Tor Henning Aaman Vamre, Thomas Ruud Emrud og Beate Tufto Solberg har startet ungdomsbedriften Strikkenøste UB i Nore og Uvdal.

SATSER: Vegard Bø, Tor Henning Aaman Vamre, Thomas Ruud Emrud og Beate Tufto Solberg har startet ungdomsbedriften Strikkenøste UB i Nore og Uvdal. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Ungdomsbedriften Strikkenøste UB i Nore og Uvdal satser hardt på strikking, sosiale møteplasser og sosialt entreprenørskap.

DEL

– Vi skal selge garn, t-skorter og buttons, og vi skal være med på strikkekvelder i Nore og Uvdal, Rollag og Veggli, sier Vegard Bø, Tor Henning Aaman Vamre, Thomas Ruud Emrud og Beate Tufto Solberg til Laagendalsposten.

Stand på julegrantenning

Denne unge kvartetten har startet ungdomsbedriften Strikkenøste UB, som sier at deler av inntektene deres vil gå til kreftforeningens forskning.

– Det står veldig sterkt i kommunene, og vi vil gjøre noe for å støtte dette, sier kvartetten.

LES OGSÅ: Garnsurr til byen!

Strikkenøste kommer fremover blant annet til å ha en egen stand på Veggli vertshus i begynnelsen av desember i forbindelse med julegrantenningen der.

Håper på priser

Det melder også at de skal på fylkesmesse i mars der de «håper de vinner noen priser» og vil dessuten invitere de strikkeglade til koselige strikkekvelder, der det også blir mulighet for å kjøpe garn.

– Målet er å lære å drive en bedrift, støtte en god sak og forhåpentligvis tjene litt penger. Vi ønsker å gjøre en forskjell for lokalsamfunnet, og å gi dem en hyggelig møteplass, avslutter gjengen bak Strikkenøste UB.

LES OGSÅ:  Farmen inntar Rødberg

Artikkeltags