Nå skal bygdene si sin mening om fremtiden

GRENDENES TUR:  Nå skal grendene i Nore og Uvdal få si sin mening om kommunens fremtid. Men allerede 6. mars «tjuvstartet» kommunen med et åpent folkemøte om fremtiden på Rødberg hotell. 
Der møttes blant annet kommuneplanlegger Grete Blørstad i Nore og Uvdal kommune (t.v.), Knut Vareide fra Telemarksforsking og Gro Irene Svendsen fra Buskerud Næringshage.

GRENDENES TUR: Nå skal grendene i Nore og Uvdal få si sin mening om kommunens fremtid. Men allerede 6. mars «tjuvstartet» kommunen med et åpent folkemøte om fremtiden på Rødberg hotell. Der møttes blant annet kommuneplanlegger Grete Blørstad i Nore og Uvdal kommune (t.v.), Knut Vareide fra Telemarksforsking og Gro Irene Svendsen fra Buskerud Næringshage. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I forbindelse med kommuneplanens samfunnsdel, vil det i mai og juni bli holdt fire grendemøter i Nore og Uvdal. Tema? Intet mindre enn kommunens fremtid.

DEL

Det er Nore og Uvdal-rådmann Rune Antonsen som melder dette i en pressemelding.

– Det er viktig å få kunnskap om innbyggernes tanker og ønsker for deres eget lokalsamfunn og dette er bakgrunnen for at det nå inviteres til grendemøter, forteller rådmannen.

LES OGSÅ: – Dere må finne på noe nytt – hvert år – i 20 år

– Kommunens viktigste plan

Grendemøtene er ifølge Antonsen et ledd i kommunens arbeid med kommuneplanens samfunnsdel, som skal vedtas av kommunestyret i første halvdel av 2019.

– Kommuneplanens samfunnsdel, eller samfunnsplanen som den også kalles, er kommunens viktigste plan når det gjelder å forme fremtidens lokalsamfunn i Nore og Uvdal kommune, forteller rådmannen. 

LES OGSÅ: Nå skal verden forme Rødberg

Datoene

Her er datoene for de fire grendemøtene:

  • 29.05.18: Norehallen
  • 31.05.18: Uvdal samfunnshus
  • 08.06.18: Rødberghallen
  • 19.06.18: Øygardsgrend (2. etasje i butikken)

Alle møtene begynner klokken 18. 

Artikkeltags