Norendal kåret til årets kjører for sjette gang

STOLTE PRISVINNERE: Silje Norendal og Ståle Sandbech ble kåret til årets kjørere på SnowboardAwards i Oslo lørdag kveld.FOTO: BRETTFORBUNDET

STOLTE PRISVINNERE: Silje Norendal og Ståle Sandbech ble kåret til årets kjørere på SnowboardAwards i Oslo lørdag kveld.FOTO: BRETTFORBUNDET

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

For sjette gang i karrieren ble Silje Norendal kåret til Årets kvinnelige kjører på SnowboardAwards.

DEL

Det er ikke noe uvant syn å se landslagsduoen Silje Norendal og Ståle Sandbech på scenen når prisene for årets kjører deles ut. Sandbech fikk prisen for femte gang, mens Norendal fikk sin sjette årets kjører-tittel.

Juryen begrunnet blant annet Norendals seier med at hun har oppnådd gode resultater og hatt stor progresjon, men også med at hun er et forbilde for de yngre.

– Det er veldig stas og gøy å få denne prisen etter sesongen jeg hadde i fjor. Jeg hadde en bra sesong, og er veldig motivert for å stå på videre og utvikle meg. Etter i fjor føler jeg at jeg fortsatt hører hjemme i toppen, og vil gjøre alt jeg kan for å holde meg der i noen år til, sier Norendal, til brettforbundets nettsider.

Klubbvenninnen Tina Steffensen var også nominert.

– Årets kvinnelige kjører er en stabil snowboarder som er å regne helt i verdenstoppen. Til tross for at hun lenge har holdt et skyhøyt nivå har hun vist stor progresjon gjennom sesongen som gikk. Ikke bare er hun en rå snowboarder som har oppnådd imponerende resultater, hun er også en stor inspirasjonskilde og et forbilde for yngre jenter, het det i juryens begrunnelse.

KIF var blant de nominerte til tittelen beste klubb, men prisen gikk til Tyrili, for sitt integreringsprogram.


LES OGSÅ:

Miners fortsetter seiersmarsjen

Sølv til Katrine og Norge i Kina

Wilma tok to NM-gull på samme dag

Endelig kunne Karoline og Skrim juble

Åsne orienterte til NM-sølv i tåka

De var sju spillere da de startet, nå er de 25!
Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som skjer i Kongsberg og Numedal. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:00.