Feilmerkede dumplings trekkes fra markedet

TREKKES TILBAKE: Oluf Lorentzen trekker produktet «Beijing 8 dumplings biff chili & koriander» med best før-dato 24.02.209 tilbake fra markedet på grunn av feilmerking.

TREKKES TILBAKE: Oluf Lorentzen trekker produktet «Beijing 8 dumplings biff chili & koriander» med best før-dato 24.02.209 tilbake fra markedet på grunn av feilmerking. Foto:

Av

Oluf Lorentzen trekker produktet «Beijing 8 dumplings biff chili & koriander» med best før-dato 24.02.209 tilbake fra markedet på grunn av feilmerking.

DEL

Dumpling-produktet er merket som vegetarvariant på ingredienslisten. Det inneholder imidlertid egg, noe det ikke er deklarert med. Personer som er allergiske mot egg, kan få allergiske reaksjoner dersom de spiser dumplingene.

Folk som har kjøpt produktet, bes om å kaste det eller levere det tilbake i butikken der det er kjøpt. Forbrukere kan også ta kontakt med Oluf Lorentzen direkte.

Produsenten opplyser at det er solgt 1.320 pakker med dumplings i Meny-butikker.

Produktet kan medføre helsefare (i form av allergiske reaksjoner) for dem som er allergiske mot egg.

De ber om at forbrukere med allergi som har kjøpt produktet om å kaste det eller levere det tilbake i butikken der det er kjøpt. Eventuelt kan forbrukere ta kontakt med Oluf Lorentzen direkte. 

Kontaktperson:
Kvalitetskoordinator Pernille Hjemli, Oluf Lorentzen AS tlf.: 41 42 07 11.

LES OGSÅ:

Artikkeltags