Ingen i arresten

Artikkelen er over 1 år gammel

Drekkedagsnatta: – Folk har oppført seg fint.

DEL

Anne Åsheim fra Kongsberg politiet forteller om en forholdsvis stile og rolig natt i Kongsberg distriktet, Drekkedagsnatta, natt til 23. desember.

– Vi har hatt et par enkelthendelser, men Kongsbergfolket har generelt oppført seg veldig bra i forhold til hvor mange mennesker som faktisk var ute i går.

Politiet hadde satt inn ekstra mannskap, og var klare til storinnrykk i arresten ved behov.

– Ingen i arresten i går, forsikrer Åsheim, og oppsummerer Drekkedagsnatta fra politiloggen:

Drekkedagsnatta kort oppsummert:

  • Klokken 22.15: En overstadig beruset person fra Funkelia/Persløkka tatt hånd om av helsepersonell.

  • Klokken 22.30: To personer tatt hånd om av helsepersonell for å være overstadig beruset (Persløkka). Ene personen var mindreårig (17).

  • Klokken 01.00: Politiet får melding om masseslagsmål på Skikroa i Funkelia. Hendelsen var uoversiktlige med mange involverte da politiet ankommet stedet. Ukjent årsak til kranglingen. De involverte fikk pålegg om å reise fra stedet. Situasjonen roet seg og de involverte  ble hentet av venner og bekjente.

  • Klokken 01.15: En lokal Kongsbergmann i 20 årene blir anmeldt for miljøkriminalitet etter forurensningsloven etter å ha kastet en sofa på et bål i Persløkka.

  • Klokken 02.10: Høylytt krangling på privat adresse i Kongsberg. Naboer fikk ikke sove. Roet seg da politiet ankom stedet.  

  • Klokken 03.45: Feststemte nachspiel deltakere ble bedt om å dempe musikken på en privatadresse i Kongsberg sentrum. Musikken dempet da politiet ankommet stedet.

Politiet i Kongsberg opplyser om at de er fornøyde med Kongsberg-folkets oppførsel Drekkedagsnatta. Og legger til at litt knuffing må man forvente når man blander alkohol med flere hundre mennesker.

OPPFØRTE SEG FINT: Disse folka var noen av mange Kongsberg-folk som hadde tatt turen til Funkelia/Persløkka lørdag kveld. 
 Fra venstre: Morten Hostvedt, Jeanette Andersen, Raymond Witzøe, Elin Holm, Merete Rustand og Glenn Roger Jensen.

OPPFØRTE SEG FINT: Disse folka var noen av mange Kongsberg-folk som hadde tatt turen til Funkelia/Persløkka lørdag kveld. Fra venstre: Morten Hostvedt, Jeanette Andersen, Raymond Witzøe, Elin Holm, Merete Rustand og Glenn Roger Jensen. Foto:

LES OGSÅ:

Artikkeltags