Denne sesongensBK-lag spiller i 2. divisjon Østlandet etter fjorårets hårfine nedrykk fra 1. divisjon.

Etter nedrykket har også laget slitt med spilleravgang og skader, men utover i sesongen har det gått stadig bedre og lørdag ble det vist mye flott volleyball i kampene på Tislegård.

Borgen fra Romerike er et lag som har ligget i toppen av 2. divisjon de siste sesongene, men de fikk bank 3-0 av et meget velspillende BK-lag.

Lørdagens andre kamp i det spesielle turneringsformatet der tre lag møtes og spiller to kamper, ble en slitekamp mot Bislett fra Oslo. Etter noen leie downperioder våknet BK virkelig til live igjen i slutten av kampen og gikk fra å ligge under 1-2 til seier med 3-2.

BK fikk en meget svak start på sesongen i høst, og hadde problemer med å stille et slagkraftig lag i første rankingturnering, noe som ga en sisteplass av ni 2. divisjonslag.

Høstens to første seriekamper var også svake, med klare tap mot Sarpsborg og Tønsberg.

Deretter har laget fått mer sving på sakene, og tok en oppsiktsvekkende 2. plass i rankingturnering nr. 2, pluss en seier i neste seriekamp mot Spirit Lørenskog.

2. divisjon gjennomføres med enkel serie – åtte kamper – og i alt fire rankingturneringer for alle 2. divisjonslagene. Lørdagens kamper var sesongens eneste på hjemmebane i Kongsberg. BK ligger nå på en 5. plass av 9 lag, og med mye skader og redusert spillerstall er ambisjonene for årets sesong å stabilisere laget på et bra nivå i regionen, etter to flotte sesonger i den nasjonale 1. divisjon.